Un bărbat din Cârlibaba a fost reținut după ce și-a rănit fiul într-un accident și a fugit de la locul accidentului împreună cu copilul. El a fost găsit la un unchi, copilul fiind preluat și transportat la spital


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 40 de ani din Cârlibaba a fost reținut, sâmbătă, după ce vineri a provocat un accident în care și-a rănit fiul.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri după amiaza, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe DN 18, comuna Cîrlibaba, strada Principală, s-a produs un accident cu două victime.

  Polițiștii au constatat că un bărbat de 40 ani din comuna Cîrlibaba, în timp ce conducea autoturismul pe DN 18, în interiorul comunei Cîrlibaba, din direcţia Vatra Dornei către Borşa, a pierdut controlul autoturismului, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu gardul unui imobil.

Sursa citată arată că după producerea evenimentului, șoferul a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției, luând împreună cu el și pe fiul său de 13 ani care era pasager pe locul din dreapta față a autoturismului și care suferise leziuni.

 În urma cercetărilor efectuate și a măsurilor de căutare întreprinse, șoferul a fost identificat în locuința unchiului său. Tot acolo a fost identificat și fiul șoferului său de 13 ani, care prezenta leziuni la nivelul feței, fapt pentru care a fost preluat de o ambulanță, echipajul acesteia acordându-i primul ajutor, hotărându-se ulterior, datorită stării de sănătate transferul victimei la U.P.U. Suceava.

După identificare, conducătorul auto a fost imobilizat și a fost condus la Spitalul Municipal Vatra Dornei unde a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice de sânge, fiind examinat medical de către medicul de gardă.

În acest caz s-a întocmit dosarul penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămarea corporală din culpă”, ”părăsirea locului accidentului” și ”refuzul sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice”,  urmând a fi soluționat procedural.

Cercetările cu privire la accidentul rutier au continuat sâmbătă,iar polițiștii au pus în aplicare mandatul de aducere împotriva suspectului, iar după audiere, s-a dispus împotriva acestuia măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 ore.

Suspectul a fost introdus în arestul IPJ Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de