Țigări ascunse în roata de rezervă şi în rezervorul unui microbuz, descoperite de polițiștii din Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din Vama Siret au descoperit mai multe pachete cu țigări de contrabandă ascunse într-un microbuz condus de un cetățean român de 33 de ani.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, marți, 4 septembrie a.c., în jurul orei 23.45, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în ţară, un bărbat în vârstă de 33 de ani, la volanul unui microbuz marca Volkswagen.

„Acţionând în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autovehiculului, persoanei și bagajelor”, a spus comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în plafonul, în portiera stânga faţă, în roata de rezervă şi în interiorul rezervorului microbuzului (combustibilul era pus în rezervorul de parbrizol), cantitatea de 1.260 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava a precizat că țigările în valoare de aproximativ 1.900 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de