Bărbat din Dolhasca, reținut de polițiști după ce fost prins conducând băut și fără permis


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 37 de ani, din orașul Dolhasca, a fost reținut și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava după ce a fost prins conducând băut și fără permis.

Potrivit Poliției Județene Suceava, bărbatul a fost prins pe 31 august a.c., iar polițiștii din cadrul Poliției orașului Dolhasca au continuat cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Poliția Suceava a precizat că bărbatul de 37 de ani a condus autoturismul fratelui său, având, conform rezultatelor medicale, o alcoolemie de 2,05 grame la mie, alcool pur în sânge și permisul de conducere reținut.

IPJ Suceava a menționat că și pe 30 august a.c. bărbatul a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul având o alcoolemie în aparatul etilotest de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, cel în cauză a fost reținut în cursul zilei de miercuri, 5 septembrie a.c., pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava. Bărbatul urmează să fie prezentat Judecătoriei Fălticeni cu propunere de arestare preventivă.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de