Un magazin mixt din Ulma a ars într-un incendiu. Pompierii au reușit să salveze un magazin învecinat pus în pericol de incendiu


Intră acum și în grupul de

Un magazin mixt din Ulma a ars în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar focul risca să pună în pericol un alt magazin aflat în apropiere.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Brodina, au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un magazin mixt din satul Măgura din comuna Ulma.

La sosirea echipajelor de intervenție, clădirea magazinului mixt, construită din lemn și acoperită cu azbociment, ardea generalizat, cu pericol de propagare la un alt magazin, aflat în imediata apropiere, la aproximativ doi metri distanță.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de peste trei ore,  iar în flăcări au ars clădirea magazinului, pe o suprafață de aproximativ 120 mp, și bunurile din interior, respectiv aparatură electrocasnică, mărfuri diverse și altele.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect, menționează sursa citată.

Prin intervenția lor pompierii au salvat magazinul învecinat. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de