Doi copii răniți într-un accident după ce un tânăr băut și fără permis din Valea Moldovei a condus cu viteză un autoturism în Berchișești lovind bordura unui podeț


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din Valea Moldovei este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni după ce duminică dimineața a provocat un accident în urma căruia doi copii de 13 și 17 ani au fost răniți.

 

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică în jurul orei 01.40, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, în afara localităţii Berchişeşti, pe fondul vitezei excesive şi a lipsei de experienţă în conducere, un tânăr de 22 de ani, din comuna Valea Moldovei, ce nu posedă permis de conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune laterală cu bordura unui podeţ.

În urma accidentului au fost răniți ușor  doi minori de 13 și 17 ani, ambii din comuna Valea Moldovei, pasageri în autoturism.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de