Șase răniți ușor în urma unei coliziuni între două autoturisme într-o intersecție din Bălcăuți ca urmare a neacordării de prioritate

Șase persoane au fost rănite ușor, sâmbătă seara, la Bălcăuți în urma unei coliziuni între două autoturisme ca urmare a nerespectării priorității în deplasare.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă seara, la ora 22.05, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209D din comuna Bălcăuți, ajuns la intersecția cu DC 35, un tânăr de 19 ani, din comuna Calafindești, nu a putut evita impactul  cu autoturismul condus de un localnic de 49 de ani, care a pătruns în intersecție, fără să-i acorde prioritate, intrând în coliziune cu acesta.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 49 de ani, a doi localnici de 51 de ani, pasageri în autoturismul condus de acesta, a unei tinere de 18 ani din comuna Șerbăuți, a unei femei de 34 de ani și a unui bărbat de 28 ani, ambii din comuna Calafindești, pasageri în celălalt autoturism.

  Tânărul de 19 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital acestuia și celuilalt conducător auto li s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În acest caz  s-a deschis un  dosar penal, ce va fi soluționat procedural.