Un tânăr ucrainean nu mai are voie să intre în România în următorii cinci ani, după ce a fost prins în Vama Siret cu pașaportul falsificat


Intră acum și în grupul de

Un tânăr ucrainean nu mai are voie să intre în România în următorii cinci ani, după ce polițiștii de frontieră din Vama Siret l-au depistat în timp ce încerca să intre în România cu un pașaport falsificat.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, marți, 11 septembrie, în jurul orei 20.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră un tânăr ucrainean în vârstă de 20 de ani care se afla, în calitate de pasager, într-un autocar al unei firme de transport din Bulgaria.

„Cu ocazia controlului documentelor de călătorie, tânărul a prezentat un paşaport ucrainean. În urma verificării documentului de călătorie, poliţiştii de frontieră au constatat ca paşaportul este falsificat, având fila cu datele de identitate înlocuită”, a spus comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a precizat că tânărul  este cercetat de poliţiştii de frontieră sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Totodată, faţă de cetăţeanul ucrainean s-a luat măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de cinci ani.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de