Peste 20 de polițiști implicați într-o amplă acțiune pentru creșterea gradului de siguranță publică și pentru prevenirea accidentelor rutiere, la Marginea


Intră acum și în grupul de

Peste 20 de polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Marginea au acționat timp de două zile pentru creșterea gradului de siguranță publică și pentru prevenirea accidentelor rutiere. Acțiunea a vizat în principal respectarea legislației rutiere și identificarea celor care conduc vehicule sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în zilele de 15 și 16 septembrie a.c., Secția 3 Poliție Rurală Marginea a organizat o acțiune pe raza de competență pentru prevenirea şi descurajarea faptelor de natură penală şi contravenţională, asigurarea vizibilităţii elementului poliţienesc pe căile de acces ce converg spre lăcaşurile de cult şi zonele de agrement și combaterea accidentelor şi blocajelor rutiere, pe principalele artere de circulație cu risc accidentogen ridicat, cât și pe străzile secundare.

Poliția Suceava a menționat că în cadrul acțiunii au fost testați cu aparatul etilotest 65 de conducători auto.

De asemenea, în cadrul acțiunii au fost constatate în flagrant 16 infracțiuni, toate la regimul circulației rutiere, și au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.190 lei.

Totodată, au fost reținute două certificate de înmatriculare și au fost ridicate două seturi de plăcuțe de înmatriculare.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de