Consiliul Județean Suceava alocă 1.3 milioane de lei pentru un pod din beton armat care a fost distrus de inundații, iar locuitorii sunt nevoiți să ocolească 50 de kilometri. Podul va fi reconstruit în patru luni


Intră acum și în grupul de

Consiliul Județean Suceava urmează să aprobe în ședința de marți indifcatorii tehnico-economici pentru construcția unui pod din beton armat care a fost distrus de inundații.

Potrivit inițiatorului, vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Viorel Seredenciuc, consilierii județeni urmeză să aloce 1,3 milioane de lei pentru reconstrucția unui pod din beton armat pe DJ 177B, km. 7+726, peste pârâul Bouri.

Podul, cu o lungime de 29,7 metri urmează să fie executat în termen de patru luni de la ordinul de începere a lucrărilor.

Seredenciuc arată că podul care traversează pârâul Bouri, de pe drumul județean DJ 177 B Câmpulung Moldovenesc -Stulpicani, a fost distrus în totalitate, iar la această dată circulația rutieră  dinspre Câmpulung Moldovenesc spre Stulpicani și invers este închisă, iar elevii cu nevoi deosebite și cetățenii care locuiesc în  satele Gemenea și Stulpicani fiind nevoiți să ocolească 50 km pentru a ajunge la școala specială sau serviciu.

„În vederea redeschiderii circulației locuitorilor și a vehiculelor, inclusiv a celor de intervenție (salvări, pompieri) se impune de urgență execuția unui nou pod”, a explicat Seredenciuc. (T.B.)

 


Intră acum și în grupul de