Șase focuri de armă trase de polițiștii de frontieră din Brodina pentru prinderea unor contrabandiști. Au fost descoperite țigări în valoare de 175.000 de lei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din Brodina au tras, sâmbătă dimineața, șase focuri de armă pentru prinderea unor contrabandiști care au reușit însă să fugă.

Ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, a precizat că sâmbătă dimineața, în jurul orei 4.00, polițiștii de frontieră au depistat, în apropierea frontierei de stat, mai multe persoane care transportau colete voluminoase.

„Lucrătorii noștri au acționat pentru reținerea celor în cauză efectuând somațiile legale prin voce, moment în care aceștia au abandonat coletele și s-au retras pe teritoriul ucrainean. Pe timpul acțiunii au fost trase șase focuri de avertisment, cu respectarea prevederilor legale”, a spus comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a precizat că la fața locului au fost descoperite 10 colete cu țigări, care conțineau cantitatea de 14.920 pachete, de proveniență ucraineană, în valoare de 175.000 de lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Astfel, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de