Viceprimarul Lucian Harșovschi a anunțat că Primăria poate semna noul contract pentru salubrizarea menajeră din Suceava


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat, marți, că Primăria poate semna noul contract pentru salubrizarea menajeră din Suceava.

„În noul contract avem prevăzute următoarele: instalarea unui număr de 200 de puncte de colectare îngropate sau semi îngropate, realizarea de două locuri de joacă în fiecare an, pe durata celor 12 ani a contractului, montarea a 1000 de coșuri de gunoi stradale, distribuirea unui număr de 12.000 de pubele la casele din oraș pentru deșeuri umede și uscate, precum și alte reglementări, pentru a pune accent pe colectarea selectivă”, a spus viceprimarul Lucian Harșovschi.

El a mai arătat că timp de 60 de zile operatorul are termen de mobilizare, iar după această dată îi revine sarcina fermă de a repara toate punctele de colectare, de a le dezinfecta, de a aduce tomberoane noi și de a mări frecvența de colectare a gunoiului.

„Ulterior, vom preda amplasamente și vom începe instalarea punctelor îngropate!”, a subliniat Harșovschi.

Asocierea Diasil-Ritmic a fost declarată câștigătoare a licitației pentru salubrizarea menajeră  în municipiul Suceava. Contractul este în valoare de 18 milioane de euro și va fi valabil pentru următorii 12 ani.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de