Un șofer băut și-a abandonat mașina și a luat-o la fugă la vederea unui echipaj de poliție. El a fost urmărit și imobilizat pe o stradă din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 32 de ani, din municipiul Suceava, s-a ales cu dosar penal după ce a condus băut o mașină.

Potrivit IPJ Suceava, joi, 27 septembrie a.c., la ora 22.54, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a observat pe strada 22 Decembrie 1989 din municipiul Suceava un autoturism al cărui conducător auto nu folosea luminile de întâlnire și care, la vederea echipajului de poliție, a frânat brusc, a abandonat maşina și a fugit, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea şi imobilizarea acestuia.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un localnic de 32 de ani.

„Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat IPJ Suceava.

Astfel, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)

 


Intră acum și în grupul de