Adolescentă accidentată de o mașină, pe o trecere de pietoni din Fălticeni


Intră acum și în grupul de

O tânără de 16 ani, din comuna Forăști, a ajuns la spital după ce a fost accidentată de o mașină, în timp ce traversa regulamentar o stradă din Fălticeni.

Potrivit IPJ Suceava, accidentul a avut loc miercuri, 3 octombrie a.c., la ora 11.53, după ce un bărbat de 37 de ani, din comuna Preutești, ce conducea un autoturism pe str. Sucevei din municipiul Fălticeni, ajuns în zona intersecției cu str. Broșteni, a surprins și a accidentat ușor o minoră de 16 ani, din comuna Forăști, angajată în fugă, în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

În urma accidentului, tânăra a fost transportată cu ambulanța la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că vinovat de producerea accidentului se face conducătorul auto care nu a acordat prioritate de trecere pietonului angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni”, a menționat IPJ Suceava.

Bărbatul de 37 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)

 


Intră acum și în grupul de