Un tânăr cu o alcoolemie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat a provocat un accident în centrul Sucevei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani, cu o alcoolemie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, a provocat miecuri seara un accident în centrul muncipiului Suceava.

Potrivit IPJ Suceava, miercuri, 3 octombrie a.c., la ora 22.20, în timp ce conducea autoturismul pe str. Ana Ipătescu din municipiul Suceava, ajuns la intersecţia cu str. Nicolae Bălcescu, un localnic de 23 de ani a pătruns în intersecţie fără să acorde prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de un tânăr de 21 de ani, din comuna Gălăneşti, intrat în sensul giratoriu şi care efectua un viraj la stânga.

În urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar avarierea celor două autovehicule.

„Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru tânărul de 21 de ani și de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru cel de 23 de ani, căruia la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat IPJ Suceava.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Foto: Atenție Poliția !/Frs Ioan Ciprian

(M.T.)


Intră acum și în grupul de