Un tânăr băut și fără permis, prins în trafic de polițiști. Un altul a fost depistat în timp ce conducea băut pe Calea Unirii din Suceava


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au depistat, duminică dimineața, doi tineri care conduceau băuți autoturisme și față de care s-au început cercetări penale.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică la ora 03.20, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, a oprit pentru control pe Calea Unirii din localitate, autoturismul condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Verești.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, la ora 04.20, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, a oprit pentru control pe DN 29A, din comuna Adâncata, autoturismul condus de un localnic de 18 ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Totodată, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.(N.B.)


Intră acum și în grupul de