Trei mașini implicate într-un accident rutier petrecut pe Calea Obcinilor din municipiul Suceava. O bătrână a ajuns la spital

O femeie în vârstă de 82 de ani, din municipiul Suceava, a ajuns la spital în urma unui accident rutier ce a avut loc marți după-amiază pe strada Calea Obcinilor din municipiul Suceava.

Poliția Județeană Suceava a precizat că un localnic de 61 de ani, ce conducea autoturismul pe banda a II-a de mers nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul condus în aceeași direcție de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Suceava, intrând în coliziune cu acesta, după care a acroșat autoturismul condus de un bărbat de 32 de ani, din comuna Şcheia, care circula în aceeaşi direcţie, însă, pe banda I de mers.

„Din accident, a rezultat rănirea unei femei de 82 de ani, din municipiul Suceava, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 61 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a arătat IPJ Suceava.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)