Sucevean fără pașaport, cu permis de conducere ucrainean fals, prins de polițiștii din Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani, din municipiul Suceava, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiști cu un permis de conducere ucrainean fals.

Poliția Județeană Suceava a precizat că marți, 16 octombrie a.c., la ora 13.50, o patrulă din cadrul Secției de poliție Burdujeni a observat pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava un autoturism parcat în zona de acțiune a indicatorului ,,Oprirea Interzisă” care avea luminile de avarie în funcțiune.

Astfel, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto, un localnic de 23 de ani, documentele, acesta prezentând un permis de conducere emis de autoritățile ucrainene.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere emis de autoritățile române și nici pașaport pentru a putea efectua deplasarea în Ucraina în vederea obținerii permisului de conducere, sens în care a existat suspiciunea că permisul prezentat ar putea fi fals”, a precizat IPJ Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „uz de fals”, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

(M.T.)

 


Intră acum și în grupul de