Bărbat plasat sub control judiciar, cu interdicție de a părăsi localitatea, după ce a provocat un accident rutier la Poiana Micului după ce a condus o mașină fără permis și cu alcoolemie record


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care a provocat, luni, un accident rutier în Poiana Micului a fost plasat sub control judiciar de procurorii din Gura Humorului.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, procurorii au dispus  marți punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat cercetat pentru „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

Bărbatul este acuzat că luni în jurul orei 9:00 a condus pe DJ 177 pe raza  localităţii Poiana Micului un autoturism fără a poseda permis de conducere şi  având în sânge o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80g/l alcool pur în sânge, respectiv de 2,30 g/l  alcool pur în sânge (proba I – ora 11.25) şi de 2,15 g/l alcool pur în sânge (proba II – ora 12,25), provocând un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Bărbatul a fost reținut inițial pentru 24 ore,  iar prin ordonanţa procurorului de caz  s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, stabilindu-se mai multe obligaţii printre care şi aceea de a nu depăşi limitele teritoriale ale localităţii de domiciliu. (N.B.)


Intră acum și în grupul de