Un tânăr din Vatra Moldoviței a murit după ce a intrat cu mopedul într-o căruță. El nu avea permis și folosea o laternă pentru a-și lumina calea pentru că sistemul de iluminare al mopedului era stricat


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din Vatra Moldoviței a murit în urma unui accident produs pe DJ 176 după ce a intrat într-o căruță care venea din sens opus.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri seara, în timp ce conducea mopedul neînmatriculat sau înregistrat cu defecțiuni la sistemul de iluminare, fiind utilizată o lanternă, pe DJ 176, din comuna Vatra Moldoviței, un localnic de 22 de ani, a efectuat un viraj la dreapta pe DC Valcanu și  a intrat într-o căruță  condusă din sens opus de un bărbat de 70 de ani, din aceeași localitate.

În urma impactului, conducătorului mopedului a murit.

Căruțașul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care,  la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul de 22 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. (N.B.)


Intră acum și în grupul de