Primăria Suceava a preluat noile patru blocuri ANL din Suceava și urmează să repartizeze locuințele solicitanților. Primarul Ion Lungu: Este pentru prima dată când avem mai multe locuințe decât dosare depuse


Intră acum și în grupul de

Primăria Suceava a preluat de la ANL cele patru noi blocuri cu 80 de apartamente construite în zona Metro, a anunțat, miercuri, primarul Ion Lungu care a precizat că valoarea investiției se ridică la 10,9 milioane de lei, circa 2,4 milioane de euro.

Primarul a spus că în ședința Consiliului Local de joi se va vota lista cu persoanele care vor prelua apartamentele ANL, fiind 89 de dosare valide și 95 de locuințe disponibile, din care 80 în cele patru blocuri noi și 14 în alte blocuri ANL.

El a spus că solicitări sunt de ordinul sutelor, dar solicitanții nu și-au actualizat dosarele.

„Este pentru prima dată în istorie când avem mai multe locuințe decât ne trebuie”, a declarat primarul.

El a mai spus că va fi reactualizată lista de priorități în Consiliul Local pe măsură ce vor fi și alte dosare validate.

Primarul a menționat că doi dintre solicitanții care vor beneficia de apartamente ANL așteaptă de 10 ani să primească locuințele și că aceștia au mai avut oferte de locuințe ANL, dar le-au refuzat întrucât doreau să beneficieze de o locuință nouă, având un punctaj bun. (T.B.)

 


Intră acum și în grupul de