Polițiștii au fost nevoiți să folosească spray iritant lacrimogen pentru a imobiliza un tânăr din comuna Satu Mare acuzat că a agresat o femeie și a urmărit-o până în casa fratelui femeii


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din cadrul SPR 3 Marginea au fost nevoiți să folosească spray iritant lacrimogern pentru a imobiliza un tânăr din comuna Satu Mare care a agresat o femeie, agresorul fiind reținut și cercetat pentru mai multe infracțiuni.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri seara, echipajul de poliție din cadrul SPR 3 Marginea, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu în cadrul acțiunii pentru prevenirea și combaterea faptelor cu violență a fost sesizat prin intermediul 112, de către  o femeie de 45 ani, din comuna Satu Mare, despre producerea unui conflict.

               Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat că la ora 17.30, un tânăr de 25 ani, din comuna Satu Mare, a lovit-o pe femeia de 45 de ani cu pumnii în zona feţei.

Pentru a nu fi agresată în continuare, femeia a fugit la imobilul fratelui ei de 47 ani, care locuieşte în vecinătatea acesteia, dar a fost urmărită de către agresor care a pătruns fără drept în imobilul în cauză.

Agenții de poliție au intervenit cu fermitate și au  procedat la somarea agresorului că se va folosi armamentul din dotare.

Potrivit sursei citate, tânărul de 25 de ani a continuat să se manifeste agresiv verbal, fapt pentru care polițiștii au folosit sprayul iritant-lacrimogen, apoi au procedat la imobilizarea acestuia prin încătușare.

În urma probatoriului administrat, s-a confirmat efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „violare de domiciliu”, „lovire sau alte violenţe”, „ameninţare” şi „distrugere”.

Prin ordonanța agentului de poliție s-a dispus reținerea suspectului, pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acestuia în Centrul de reținere și arest preventiv din cadrul I.P.J. Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de