Un bărbat care a fost prins conducând băut prin municipiul Suceava a mai fost depistat după șase ore la volan circulând prin oraș deși i s-a suspendat permisul


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din județul Neamț a fost prins de polițiștii suceveni circulând prin municipiul Suceava băut, i-au suspendat permisul de conducere, iar după șase ore același bărbat a fost depistat din nou la volan circulând prin municipiu.

 

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă, la ora 00:02, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control pe B-dul Ana Ipătescu din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 48 de ani din judeţul Neamţ.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, la orele 06:27, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Suceava au observat pe strada Universității autoturismul la volanul căruia se afla un bărbat de 48 de ani, din comuna Vînători Neamț,care conducea din direcția b-dul 1 Mai spre B-dul George Enescu, persoană căreia în i-a fost întocmit dosar  penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

Bărbatul  a fost condus la sediul Poliției Suceava, unde a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0.58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la Secţia UPU a Spitalului Judeţean Suceava unde i-au fost prelevate 2 mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. (N.B.)


Intră acum și în grupul de