Sucevean condamnat pentru trafic de droguri, prins de polițiștii de frontieră în timp ce încerca să iasă din țară prin Vama Petea

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din județul Suceava, condamnat la închisoare pentru săvârșirea unor infracțiuni pe linia traficului de droguri a fost prins de polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea în timp ce încerca să iasă din țară.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef Ilie Poroch Seriţan, luni, 5 noiembrie a.c., în jurul orei 21.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, Ovidiu F., în vârstă de 40 de ani, din județul Suceava.

„Cu ocazia controlului, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile române, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Suceveanul a fost condamnat la trei ani și şase luni de închisoare pentru săvârșirea unor infracțiuni de trafic de droguri”, a precizat Ilie Porch Seriţan.

El a mai arătat că persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

(M.T.)