Șase mașini avariate în urma unui accident produs într-o intersecție din Suceava


Intră acum și în grupul de

Șase mașini au fost avariate în urma unui accident rutier produs marți după-amiază de un șofer care circula pe strada Corneliu Coposu din municipiul Suceava și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism în momentul în care a ajuns la intersecția cu strada Calea Obcinilor.

Potrivit Poliției Județene Suceava, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Suceava, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de un tânăr de 19 ani, din localitate, intrând în coliziune cu acesta, după care a acroșat autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani, din localitate.

Poliția a arătat că în urma impactului autoturismul condus de tânărul de 19 ani a fost proiectat în alte trei autoturisme parcate în zonă.

Șoferii de 19 și 45 de ani au fost răniți ușor, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)

 


Intră acum și în grupul de