Bărbat băut și cu permisul anulat, prins de polițiști la volan, la Frasin


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Frasin, a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, după ce a fost prins de polițiști în timp ce conducea băut și cu permisul anulat.

Poliția Județeană Suceava a precizat că luni, 12 noiembrie a.c., în jurul orei 18.20, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului a oprit, pentru control, pe DJ 177A din orașul orașului Frasin, autoturismul condus de un localnic de 47 de ani.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul  are permisul de conducere anulat din 29.01.2018. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat IPJ Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, bărbatul de 47 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de