Bărbat reținut și apoi plasat sub control judiciar după ce a fost depistat că a condus un autoturism în Frasin deși era băut și avea permisul anulat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost reținut și apoi plasat de procurorii din Gura Humorului sub control judiciar după ce a condus băut și cu permisul de conducere anulat.

Astfel, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus  punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat pentru  “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat” şi “conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

El este acuzat că în data de 12 noiembrie la orele 18.20, a condus un autoturism  pe DJ 177A pe raza  oraşului Frasin, având permisul de conducere anulat din data de 29.01.2018 şi  având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80g/l alcool pur în sânge.

Faţă de bărbat a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore,  iar prin ordonanţa procurorului de caz s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.(N.B.)


Intră acum și în grupul de