Cadre și elevi ai Școlii Militare de Jandarmi Fălticeni vor aprinde lumânări și vor depune flori la locul accidentului în care a murit maiorul Irina Airinei


Intră acum și în grupul de

Personalul Școlii Militare de Jandarmi Fălticeni, cadre și elevi, vor aprinde câte o lumânare și vor depune flori, joi, începând cu ora 13:30, la locul accidentului din municipiul Suceava, în memoria celei care a fost colega lor, maior Irina Airinei, iar preotul militar al școlii va oficia o slujbă de pomenire, se arată într-un comunicat al școlii militare din Fălticeni.

„Cu toții ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul alături de cei drepți, iar fetiței rămasă în mod tragic și nemilos fără mamă, să-i dea zile și puterea de a-și continua viața”, transmit foștii colegi ai Irinei Airinei.

Irina Airinei a murit, miercuri, după ce a fost lovită puternic pe trecerea pentru pietoni din zona Palatului de Justiție din municipiul Suceava de un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani din Mitocu Dragomirnei.

Irina Airinei se angajase regulamentar în traversarea trecerii pentru pietoni împreună cu fetița sa în vârstă de un an și jumătate.

În urma impactului, femeia a murit, iar fetița a suferit răni grave.

 

Șoferul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ, iar Poliția Municipală Suceava a dispus reținerea lui pentru 24 de ore.(N.B.)


Intră acum și în grupul de