Preotul din Mitocu Dragomirnei care a condus băut și a lovit mortal cu mașina o femeie a fost arestat preventiv


Intră acum și în grupul de

Preotul din Mitocu Dragomirnei care a condus marți seara, băut, mașina pe un drum județean și a lovit mortal o femeie, iar o alta a fost rănită, a fost arestat preventiv de Judecătoria Suceava, el fiind cercetat pentru mai multe infracțiuni.

Astfel, instanța suceveană a admis,miercuri seara, propunerea procurorilor privind adoptarea măsurii arestului preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit cercetărilor, marți seara în jurul orei 18:53, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208D, din comuna Mitocu Dragomirnei, un bărbat de 37 de ani din comuna Zvoriștea, a surprins și accidentat două femei de 40 și 59 de ani, ambele din localitate, care se deplasau în calitate de pietoni în același sens de mers, după care, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.

Din accident a rezultat decesul femeii de 40 de ani și rănirea ușoară a celeilalte femei care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma măsurilor operative întreprinse, polițiștii l-au identificat pe șoferul implicat care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru „ucidere din culpă”, „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, bărbatul de 37 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de