Familia, colegii și elevii Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni, dar și prefectul de Suceava, au aprins lumânări și au depus flori în locul în care maiorul de jandarmi Irina Airinei a fost accidentată mortal


Intră acum și în grupul de

Membrii familiei maiorului de jandarmi Irina Airinei, colegi și elevi ai Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni, dar și prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, au asistat, joi, îndurerați, la o slujbă de pomenire oficiată de preotul militar al școlii în locul în care maiorul și-a pierdut viața după ce a fost lovită în timp ce traversa strada împreună cu fetița sa de un an și jumătate pe trecerea de pietoni din zona Palatului de Justiție din Suceava de o mașină condusă cu viteză de un tânăr de 26 de ani.

La locul accidentului au fost aprinse lumânări și au fost depuse flori în memoria Irinei Airinei.

Colegii maiorului decedat o cunoșteau ca o femeie plină de viață, plină de energie, mereu entuziastă și cu zâmbetul pe buze.

”Este un moment foarte greu. Noi suntem puține cadre militare femei și am avut o legătură foarte strânsă. Este un moment destul de greu, dificil de depășit și de aceea cuvintele sunt de prisos. Noi ne-o vom aminti ca pe o persoană cu un zâmbet frumos, un om cu un zâmbet frumos, cu un chip vesel și plin de viață”, a spus locotenent Anișoara Nistor.

Comandantul Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni, colonel Ionel Postelnicu, a spus că toți colegii, elevii și absolvenții școlii sunt profund îndurerați de dispariția maiorului Irina Airinei.

El a spus că sunt alături și de familie și speră ca veștile privind starea de sănătate a fetiței să fie îmbucurătoare.

Potrivit informațiilor de până în prezent, fetița este în stare comatoasă și se încearcă transferul ei la un spital din București.

Participanții la acest moment de pomenire erau cu lacrimi în ochi și nu puteau înțelege cum s-a putut produce o asemenea tragedie.

O suceveancă aflată în zonă chiar a interpelat pe unul dintre polițiștii care dirijau traficului cerându-i să fie mai prezenți în trafic pentru a preveni astfel de accidente.(N.B.)

Flori si lacrimi ptr jandarmerita ucisa la Suceava

Gepostet von NewsBucovina.ro am Donnerstag, 15. November 2018


Intră acum și în grupul de