Un tânăr care a furat un autoturism din Dorohoi a fost prins la Suceava în parcarea unui centru comercial

Un tânăr care a furat, sâmbătă dimineața, un autoturism din Dorohoi, a fost prins la Suceava în parcarea unui centru comercial când încerca să plece cu mașina furată.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă dimineața Poliția Județeană Botoșani a informat polițiștii sucevene despre furtul unui autoturism de pe raza municipiului Dorohoi.

În urma măsurilor operative întreprinse de Poliția municipiului Suceava, în parcarea unui complex comercial din localitate a fost identificat parcat și asigurat corespunzător, autoturismul sustras.

Astfel, după aproximativ 10 minute, patrula de poliție a observat un tânăr care s-a apropiat autoturism, l-a deschis și a urcat în interior, pornind motorul cu intenția de a pleca de la fața locului.

În această situație polițiștii au blocat autoturismul cu autospeciala de poliție, iar conducătorul auto a fost identificat ca fiind un tânăr de 24 de ani, din județul Botoșani, care a recunoscut faptul că, în dimineața zilei de 17.11.2018, a sustras autoturismul de pe raza municipiului Dorohoi.

Tânărul a fost condus la sediul Secției de poliție Burdujeni pentru continuarea cercetărilor, fiind preluat de un echipaj de poliție din cadrul Biroului Investigații Criminale Dorohoi. (N.B.)