O fetiță de 6 ani și o femeie de 30 de ani din Cajvana au fost rănite în urma unui accident produs de un șofer care a plecat de la faţa locului


Intră acum și în grupul de

O fetiță de șase ani și o femeie de 30 de an, din Cajvana, au fost rănite în urma unui accident produs marți, într-o curbă de pe DJ 178A, între localitățile Mihoveni și Costâna.

Potrivit IPJ Suceava, un bărbat de 54 de ani, din comuna Frătăuții Noi, ce conducea o autoutilitară, a pătruns ușor pe contrasens, ocazie cu care a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 30 de ani din orașul Cajvana, după care a plecat de la faţa locului şi a parcat autovehiculul în localitatea Costâna, revenind la locul accidentului cu un autoturism de ocazie.

„Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a unei minore de 6 ani, din orașul Cajvana, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat Poliția Suceava.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de