Un tânăr ghinionist a fost amendat de două ori în Marginea pentru aceeași greșeală. El a depășit o mașină încălcând linia continuă, iar când a plecat după ce a fost amendat a comis aceeași greșeală și i s-a reținut și permisul și dovada înlocuitoare


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuma Mușenița a fost amendat de două ori, duminică, pentru că a depășit încălcând linia continuă.

Potrivit Poliției Județene Suceava, tânărul a condus autoturismul pe DN 17A din comuna Marginea, pe direcția Marginea – Rădăuți și a efectuat o manevră de depășire  încălcând marcajul longitudinal continuu care desparte sensurile de mers.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă de 725 lei, luându-se și măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării pentru o perioadă de 30 de zile.

Același șofer, imediat după pornirea de pe loc în urma controlului auto, a efectuat din nou o manevră de depășire a unui autovehicul, încălcând din nou marcajul longitudinal continuu simplu care desparte sensurile de mers.

 

Șoferul a fost din nou sancționat cu amendă de 725 lei, luându-se și măsura complementară de reținere a dovezii înlocuitoare a permisului.

Șoferul a fost sancționat cu două amenzi în cuantum total de 1740 lei, urmând ca permisul de conducere să-i fie suspendat pentru 60 de zile, precizează Poliția Județeană Suceava.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de