Țigări în valoare de peste 174.000 de lei, găsite de polițiștii de frontieră într-un autoturism parcat la Brodina

Polițiștii de frontieră din Brodina au găsit într-un autoturism aproape 15.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană în valoare de peste 174.000 de lei.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, marți, 27 noiembrie a.c., la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 16.00, pe raza localității de frontieră Brodina, un echipaj al poliției de frontieră a observat un autoturism marca Audi A8, înmatriculat în Marea Britanie, care era parcat pe marginea drumului.

„Din primele verificări, în acesta au fost identificate mai multe colete cu țigări, fapt pentru care autoturismul a fost condus la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor”, a precizat comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a menționat că a fost efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, fiind astfel descoperite 14.800 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 174.100 de lei.

Totodată, autoturismul folosit la transportul acestora a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră pentru continuarea cercetărilor.

(M.T.)