Gospodărie din Breaza afectată de un incendiu. Un foc făcut pentru arderea unor resturi vegetale s-a propagat la două anexe gospodărești


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc și lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Breaza au acționat circa două ore cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit, sâmbătă seara, la o gospodărie din comuna Breaza.

La sosirea echipajelor de intervenție, flăcările se manifestau la acoperișul unei anexe și la o șură, construcții din lemn, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.

În incendiu au ars acoperișul anexei pe aproximativ 40 de mp și șura pe 18 mp și s-au degradat pereții și tavanul anexei, tâmplărie din lemn, mobilier, aparatură electrocasnică, instalația electrică și materiale textile.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la un foc făcut în aer liber, pentru arderea unor resturi vegetale din gospodărie, care s-a propagat la cele două anexe gospodărești, precizează ISU Suceava.

Sursa citată menționează că prin intervenția lor pompierii au salvat casa de locuit și restul construcțiilor anexe din gospodărie, cu bunurile aferente. (N.B.)


Intră acum și în grupul de