Accident cumplit la Vadu Moldovei: Cinci tineri au murit pe loc după ce au intrat cu mașina sub un TIR


Intră acum și în grupul de

Cinci tineri cu vârste de 17, 18 și 21 de ani au murit duminică dimineața în urma unui accident grav produs la Vadu Moldovei în zona Canay în urma unui impact între un autoturism și un TIR înregistrat în Turcia.

Potrivit ISU Suceava, evenimentul a fost anunțat la 112, în jurul orei 2:30.

Echipele de intervenție au găsit locul accidentului cinci persoane încarcerate, toate din autoturism.

Din nefericire, toate cele cinci victime erau tineri, trei dintre ei de 17 ani, unul de 18, iar șoferul în vârstă de 21 de ani, nu mai aveau semne vitale, cu leziuni extrem de grave, iar ulterior personalul medical a declarat decesul acestora.

Autoturismul a fost grav avariat, iar echipa de descarcerare a lucrat zeci de minute pentru extragerea celor cinci din fiarele contorsionate.

„Pe perioada intervenției noastre și apoi pe timpul cât poliția a efectuat măsurători, circulația pe drumul E85 a fost oprită, ea fiind reluată în jurul orei 5:00, după ce colegii mei au îndepărtat de pe carosabil resturile rezultate din accident”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată.

În zonă au intervenit modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, sprijiniți de două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.(N.B.)


Intră acum și în grupul de