Un tânăr care făcea drifturi într-o intersecție din Câmpulung Moldovenesc s-a ales cu dosar penal

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, care a fost reclamat la poliție pentru că făcea drifturi într-o intersecție din Câmpulung Moldovenesc s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis.

Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, 15 decembrie a.c., în jurul orei 00.35, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată despre faptul că un autoturism face drifturi la intersecția str. Ciprian Porumbescu cu str. Căprioarei din localitate.

„Polițiștii deplasați operativ la fața locului au identificat oprit în intersecție autoturismul condus de un localnic de 22 de ani care a recunoscut că a condus autoturismul pe drumurile publice”, a arătat Poliția Suceava.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul de 22 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Astfel, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)