Dan Ioan Cușnir, în plenul CJ Suceava: Cei cinci tineri care au murit în accidentul de la Vadu Moldovei erau băuți. Mai e încă deschis localul care a vândut băutură unor minori?


Intră acum și în grupul de

Consilierul județean PSD Dan Ioan Cușnir a cerut, joi, în plenul Consiliului Județean Suceava să fie interpelată Poliția Județeană Suceava în cazul accidentului în care cinci tineri au murit la Vadu Moldovei după ce au intrat cu mașina sub un TIR și că ar trebui să existe măsuri de prevenție serioase pentru ca astfel de evenimente grave să se mai petreacă în județ.

El a spus că din concluziile cercetărilor Poliției, cei cinci tineri, din care patru erau minori, erau băuți și că s-a constatat că ei fuseseră la un local.

„Mai e încă deschis localul care a vândut băutură unor minori?” a întrebat Dan Ioan Cușnir.

Consilierul județean a amintit că în urmă cu un an, la llișești, alți cinci tineri, din care trei minori, au murit într-un accident și că și în cazul acestora s-a constatat că au consumat alcool la un restaurant din oraș care în continuare este deschis.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că se impune ca să fie luate măsuri aplicate pentru ca județul Suceava să nu mai fie subiect de breaking-news în ceea ce privește accidentele rutiere.

El consideră că doar discuțiile nu sunt suficiente în acest domeniu și a cerut Autorității Teritoriale de Ordine Publică Suceava să aibă în vedere aceste aspecte în cadrul întâlnirilor cu reprezentanții Poliției Județene Suceava.(T.B.)

 


Intră acum și în grupul de