Sancțiuni de peste 75.000 lei aplicate de polițiștii suceveni în weekend


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au aplicat, în zilele de sâmbătă și duminică, 5 și 6 ianuarie a.c., sancțiuni în valoare de 75.705 lei  în cadrul acțiunilor pe linie rutieră.

Potrivit IPJ Suceava, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formaţiunile de profil din judeţ au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii conducerii de vehicule sub influenţa alcoolului.

Astfel, au fost constatate 5 infracțiuni și au fost aplicate 45 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 14.500 lei.

Polițiștii au reținut 8 permise de conducere, din care 3 pentru alcool, 2 pentru depășiri neregulamentare și 3 pentru alte abateri. În total, au fost testați cu aparatul etilotest 203 conducători auto.

De asemenea, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formaţiunile de profil din judeţ au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare.

În cadrul acestei acțiuni s-au constatat 2 infracțiuni și s-au aplicat 141 sancţiuni contravenționale, în valoare de 61.205 lei. Polițiștii au reținut 18 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de