Trei persoane rănite într-un accident produs de un șofer băut, la Cumpărătura

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier produs luni după-amiază, la Cumpărătura.

Potrivit IPJ Suceava, accidentul a fost produs de un bărbat de 39 de ani, din comuna Bosanci, care pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 28 de ani, din comuna Pîrteștii de Jos.

„Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 28 de ani, a unei femei de de 22 ani, din orașul Milișăuți, pasager în autoturismul condus de acesta și a unui bărbat de 40 de ani din județul Maramureș, pasager în celălalt autoturism”, a menționat Poliția Suceava.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto de 28 de ani și de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celuilalt conducător auto.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă” și ”părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)