Bărbat din Republica Moldova, cu permisul suspendat, prins în timp ce conducea o mașină pe o stradă din Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Republica Moldova, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins în timp ce conducea o mașină pe o stradă din Gura Humorului, având permisul suspendat.

Potrivit IPJ Suceava, luni, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 23.50, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului a oprit pentru control pe strada Ştefan cel Mare din localitate ansamblul auto condus de un bărbat de 32 de ani, din Republica Moldova.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din România, pentru perioada 01.11.2018 – 29.01.2019. De asemenea, cu ocazia cercetărilor, polițiștii au mai stabilit și faptul că în perioada de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule bărbatul a solicitat autorităţilor din Republica Moldova eliberarea unui nou permis de conducere, declarând faptul că acesta i-a fost furat”, a precizat IPJ Suceava.

Astfel, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere” şi „fals în declaraţii”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de