Doi adolescenți din Iași, prinși de jandarmii suceveni după ce au furat mai multe parfumuri dintr-un magazin


Intră acum și în grupul de

Doi adolescenți, de 14 și 17 ani, din județul Iași, au fost prinși de jandarmii suceveni după ce au furat mai multe parfumuri dintr-un magazin din municipiul Suceava.

Potrivit Jandarmeriei Suceava, sâmbătă, 19 ianuarie a.c., în jurul orei 19.40, un echipaj de jandarmerie a observat pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, doi tineri care, la vederea echipajului, au devenit agitați, încercând să evite contactul cu forțele de ordine.

„Având în vedere comportamentul acestora, jandarmii i-au oprit și la controlul efectuat asupra acestora au găsit mai multe parfumuri. Cei doi tineri, în vârstă de 14 și 17 ani, domiciliați în județul Iași, au recunoscut că au sustras parfumurile dintr-un magazin din municipiul Suceava după ce au înlăturat elementele de siguranță ale acestora”, a precizat Jandarmeria Suceava.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare privind săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”, iar persoanele în cauză și bunurile găsite asupra lor, evaluate la aproximativ 2.500 lei au fost predate Inspectoratului de Poliție Județean Suceava în vederea continuării cercetărilor.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de