Sucevean reținut de polițiști după ce a furat mai multe butelii


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din municipiul Suceava, a fost reținut și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava după ce a furat mai multe butelii.

Potrivit IPJ Suceava, duminică, 20 ianuarie a.c., Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată despre faptul că dintr-un imobil de pe strada Gheorghe Doja o persoană sustrage mai multe butelii.

„Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că după ce a distrus sistemul de închidere a rastelurilor de depozitare, o persoană necunoscută a sustras din curtea imobilului unui localnic de 32 de ani 8 butelii, ce au fost găsite la fața locului. În urma măsurilor operative întreprinse, autorul faptei a fost identificat de polițiști în scara unui bloc de pe strada Aleea Dumbrăvii, unde s-a refugiat după ce a comercializat o butelie unei persoane, acesta fiind un bărbat de 54 de ani, din municipiul Suceava”, a arătat Poliția Suceava.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, prejudiciul fiind de aproximativ 4.000 lei, iar bărbatul de 54 de ani a fost reținut și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea stabilirii unor măsuri preventive.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de