Sucevean reținut de polițiști după ce a furat mai multe butelii

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din municipiul Suceava, a fost reținut și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava după ce a furat mai multe butelii.

Potrivit IPJ Suceava, duminică, 20 ianuarie a.c., Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată despre faptul că dintr-un imobil de pe strada Gheorghe Doja o persoană sustrage mai multe butelii.

„Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că după ce a distrus sistemul de închidere a rastelurilor de depozitare, o persoană necunoscută a sustras din curtea imobilului unui localnic de 32 de ani 8 butelii, ce au fost găsite la fața locului. În urma măsurilor operative întreprinse, autorul faptei a fost identificat de polițiști în scara unui bloc de pe strada Aleea Dumbrăvii, unde s-a refugiat după ce a comercializat o butelie unei persoane, acesta fiind un bărbat de 54 de ani, din municipiul Suceava”, a arătat Poliția Suceava.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, prejudiciul fiind de aproximativ 4.000 lei, iar bărbatul de 54 de ani a fost reținut și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea stabilirii unor măsuri preventive.

(M.T.)