Tânăr fără permis, urmărit și încătuşat după ce a refuzat să oprească mașina la semnalul polițiștilor, în centrul Sucevei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 de ani, din municipiul Suceava, s-a ales cu dosar penal după ce a condus fără permis și nu a oprit la semnalul polițiștilor, fiind urmărit și încătuşat.

Potrivit IPJ Suceava, marți, 22 ianuarie a.c., la ora 00.01, în timp ce acționa pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Suceava, un echipaj rutier a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula cu luminile de întâlnire stinse, însă conducătorul auto nu s-a conformat.

Astfel, polițiștii au trecut în urmărirea mașinii, până pe strada Ana Ipătescu, când autoturismul a fost oprit, iar conducătorul auto a coborât și a fugit.

Șoferul de 27 de ani a fost urmărit, imobilizat şi încătuşat de poliţişti pe strada Vasile Bumbac.

Verificând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, fapt pentru care s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de