Un sucevean s-a sinucis prin electrocutare. El și-a lipit de mâini două fire electrice care au fost conectate la o priză electrică


Intră acum și în grupul de

Un sucevean a fost găsit decedat în locuința sa din Căminul social al Primăriei Suceava având lipite de mâine fire electrice care erau introduse într-un prelungitor care era conectat la o priză electrică.

Un echipaj de pompieri a fost solicitat, marți, la Căminul social 2 al Primăriei Suceava după ce un bărbat a anunțat prin 112 că vecinul său, în vârstă de 60 de ani, nu mai răspunde la ușă de două zile.  

Pompierii au pătruns pe geam în locuință și l-au găsit pe bărbat decedat și au constatat că acesta avea lipite cu bandă izolatoare la cele două antebrațe două fire electrice, care erau introduse într-un prelungitor conectat la o priză.

În clădire a fost întreruptă furnizarea energiei electrice timp de aproape jumătate de oră până când a fost preluat cadavrul bărbatului.

Bărbatul locuia în imobilul social de aproximativ 25 de ani și fusese văzut ultima oară de o vecină, în cursul zilei de luni, având un comportament normal.

În acest caz se continuă Serviciul de Medicină Legală urmează să efectueze examenul medico-legal în vederea stabilirii cauzelor decesului.(N.B.)


Intră acum și în grupul de