Casa de Cultură a Studenţilor din Suceava lansează un nou concurs de proiecte culturale, artistice și sportive


Intră acum și în grupul de

Casa de Cultură a Studenţilor din Suceava (CCS), aflată în coordonarea Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV), lansează un nou concurs de proiecte, în cadrul căruia studenţii sunt invitaţi să trimită aplicaţii din domeniul cultural, artistic sau sportiv. În cadrul competiției din acest an vor fi aprobate maximum cinci proiecte, în valoare totală de 100.000 de lei.

Potrivit reprezentanților CCS, proiectele trebuie depuse până pe 18 martie 2019, iar bugetul maxim alocat unui proiect este de 20.000 lei.

„C.C.S. va asigura logistica, achiziţiile, serviciile şi materialele necesare implementării proiectelor selectate, în limita bugetului alocat. Toate materialele achiziționate în cadrul proiectelor vor intra în patrimoniul C.C.S. în maxim 15 zile de la finalul proiectului”, a menționat sursa citată.

Proiectele se pot depune la sediul Casei de Cultură a Studenţilor din Suceava sau la adresa de e-mail: [email protected]. Metodologia şi anexele pot fi descărcate de pe site-ul CCS: www.ccs-sv.ro .

Scopul principal al CCS este promovarea intereselor studenţilor Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava și implicarea acestora în viața comunității locale și regionale, prin diverse activităţi educaționale și de voluntariat.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de