Trei bucătari suceveni au gătit în scop caritabil pentru două cămine de bătrâni din Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Bucătarii suceveni Adina Țibu, Tudorel Creangă și Ionuț Macovei au gătit joi, 28 februarie, în scop caritabil pentru 45 de bătrâni din Vatra Dornei, de la Căminul de bătrâni de la Roșu și pentru cei de la Mănăstirea Sf. Dimitrie.

„Ne-am gândit să le facem o bucurie acestor bătrâni, un altfel de prânz, pentru că ei se hrănesc zilnic de la cantina de ajutor social”, a precizat Adina Țibu pentru News Bucovina.

Adina Țibu a spus că pentru masa de prânz a gătit alături de Tudorel Creangă și Ionuț Macovei ciorbă de pui cu tăiței de casă și papricaș de pui cu smântână, cu piure de cartofi, iar pentru cină brânză cu smântână, ochiuri și mămăliguță.

„Am încercat să le aducem mâncare de foarte bună calitate ca să aibă și ei parte de ceva mai bun”, a mărturisit Adina Țibu.

Aceasta a mai arătat că și-a propus ca alături de ceilalți doi bucătari să gătească la fiecare sfârșit de lună pentru oamenii nevoiași, precizând că acțiunea de la Vatra Dornei este a doua de acest fel, după ce luna trecută a fost la Gura Humorului, unde a gătit pentru copiii de la Școala Specială „Sf. Andrei”.

Adina Țibu, fost ziarist sucevean, urmează să deschidă prima școală de gătit din Suceava, pentru a veni în ajutorul profesioniștilor din sistemul HORECA.


Intră acum și în grupul de