Intervenție deosebit de grea a pompierilor suceveni pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o gospodărie din Drăgoiești


Intră acum și în grupul de

Un incendiu puternic a izbucnit marți după-amiază la o gospodărie din comuna Drăgoiești, militarii Detașamentelor de Pompieri Suceava și Fălticeni, împreună cu lucrătorii S.V.S.U. Drăgoiești, intervenind cu patru autospeciale de stingere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, la sosirea echipajelor ardeau generalizat anexele gospodărești și acoperișul casei de locuit, toate construite din lemn.

„Intervenția a fost deosebit de grea, din cauza drumului inaccesibil autospecialelor de intervenție până la gospodăria afectată, dar și a vântului puternic care a favorizat propagarea rapidă și dezvoltarea flăcărilor”, a spus Găleată.

În incendiu au ars adăpostul de animale și șura pe o suprafață de 120 mp, o anexă pe 35 mp, acoperișul casei pe 63 mp și bunuri casnice.

De asemenea, s-au degradat pereții din lemn ai locuinței.

Incendiul s-a propagat la casă și anexe de la un foc deschis în spații deschise, făcut în grădina gospodăriei, pentru arderea vegetației uscate.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică și alte bunuri din locuință.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de