Un tânăr din Adâncata a amenințat că se aruncă de pe un stâlp de iluminat public, după ce s-a despărțit de iubită


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani, din comuna Adâncata, a fost internat la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean, după ce duminică, 10 martie a.c., a amenințat că se aruncă de pe un stâlp de iluminat public.

Potrivit Poliției Suceava, duminică, 10 martie a.c., la ora 22.31, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați prin SNUAU 112 de un bărbat din comuna Adâncata despre faptul că fratele său s-a urcat pe un stâlp cu intenția de a se sinucide.

În urma verificărilor efectuate, la locul indicat a fost identificat apelantul, moment în care a fost observat tânărul de 19 ani, din aceeași localitate, cățărat pe un stâlp de iluminat public de pe marginea D.C. 54, din localitatea de domiciliu. Acesta repeta faptul că se va arunca de pe stâlp deoarece s-a despărțit de prietena lui.

Tânărul a fost convins de către polițiști să coboare, fiind preluat de echipajul medical SMURD deplasat la fața locului.  El a fost transportat la UPU Suceava și internat la Secția Psihiatrie a unității spitalicești.

„În cauză nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte de natură penală”, a menționat Poliția Suceava.

 (M.T.)


Intră acum și în grupul de