Bărbat din județul Hunedoara, reținut de polițiști după ce a fost prins cu țigări de contrabandă de aproximativ 22.000 lei la Iacobeni


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Hunedoara, a fost reținut de polițiștii suceveni după ce a fost prins în trafic cu țigări de contrabandă de aproximativ 22.000 lei.

Potrivit Poliției Județene Suceava, luni, 11 martie a.c., la ora 23.40, polițiști din cadrul SPR 15 Vatra Dornei, au identificat și oprit în trafic, pe D.N. 17, pe raza comunei Iacobeni, un autoturism condus de un bărbat de 37 ani, din județul Hunedoara, ocazie cu care s-a constatat că în interiorul autovehiculului se afla o cantitate importantă de țigări de contrabandă.

„S-a procedat la examinarea interiorului autoturismului, ocazie cu care în portbagajul acestuia au fost găsite un număr de 40.000 bucăți țigarete marca Marble și Marvel de proveniență extracomunitară. Țigările de proveniență extracomunitară, în valoare de aproximativ 22.000  lei, au fost ridicate și introduse în camera de corpuri delicte a Poliției mun. Vatra Dornei, iar autoturismul în cauză a fost indisponibilizat în curtea Poliției mun. Vatra Dornei”, a menționat IPJ Suceava.

Șoferul a fost reținut, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei pentru luarea unei măsuri preventive.

De asemenea, polițiștii au întocmit  dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă”.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de