Radiourile Kiss FM, Magic FM și Rock FM se alătură campaniei „România vrea autostrăzi!”: Uneori tăcerea e mai puternică decât toate claxoanele.


Intră acum și în grupul de

Radiourile Kiss FM, Magic FM și Rock FM se alătură campaniei „România vrea autostrăzi” și susțin demersul inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi.

Sub sloganul general „Uneori tăcerea e mai puternică decât toate claxoanele. România vrea autostrăzi!”, cele trei radiouri anunță că susțin campania pentru construcția de autostrăzi.

Atât Kiss FM cât și Magic FM precum și Rock FM  se alătură campaniei ”România vrea autostrăzi”! 15 martie. Ora 15. 15 minute.

Kiss FM este stația radio cu cea mai mare audiență din țară cu peste două milioane și jumătate de ascultători, iar Magic FM și Rock FM sunt în top 10 ca audiență națională adunând împreună peste un milion de ascultători.

Omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi a lansat în urmă cu o săptămână campania România vrea autostrăzi și a construit primul metru de autostradă din Moldova pentru a da semnalul că este nevoie de infrastructură de drumuri rapide pentru dezvoltarea zonei.

Demersul său este susținut de numeroși antreprenori.(T.B.)


Intră acum și în grupul de